LimeArt KATALÓG

Ochrana osobných údajov

Spoločnosť LimeArt s. r. o. uchováva a spracováva osobné údaje v súlade s nariadením EÚ 2016/679 o ochrane dát (GDPR) a so zákonom o ochrane osobných údajov č. 18/2018 Z.z.

 

AKÉ OSOBNÉ ÚDAJE ZHROMAŽĎUJEME

Od zákazníkov zbierame osobné údaje pri objednávke. Ide o meno a priezvisko, telefónne číslo, fakturačnú adresu, dodaciu adresu a v niektorých prípadoch aj email zákazníka.

Základným predpokladom na získanie akýchkoľvek informácií je Vaše vyjadrenie súhlasu so spracovaním osobných údajov.

 

PREČO TIETO ÚDAJE POTREBUJEME?

Zozbierané osobné údaje využívame na fakturáciu, zrealizovanie dodávky objednaného tovaru a na komunikáciu so zákazníkom. Teda na zrealizovanie objednávky od jej vytvorenia, po doručenie.

Spoločnosť LimeArt s. r. o. sa zároveň zaväzuje, že Vaše osobné údaje nebudú poskytnuté tretím stranám s výnimkou subdodávateľov a sprostredkovateľov, aj to len tie údaje, ktoré sú nevyhnutné pre úspešné zrealizovanie objednávky a jej dodávky (napr. kuriérska služba, ktorá vám doručuje zásielku).

 

AKO MÔŽEM ZMENIŤ, AKTUALIZOVAŤ ALEBO ODSTRÁNIŤ SVOJE OSOBNÉ ÚDAJE?

Svoje údaje môžete zmeniť, alebo odstrániť písomnou žiadosťou na email gdpr@limeart.sk

Na písomnú žiadosť zákazníka o odstránenie osobných údajov budú údaje z databázy vymazané a spoločnosť LimeArt s. r. o. ich nebude ďalej spracovávať.

Ak si neželáte dostávať newsletter od LimeArt s.r.o, z odberu noviniek sa môžete odhlásiť automaticky kliknutím na „Odhlásiť sa“ na konci mailu, alebo písomne na info@limeart.sk, kedy vašu adresu zo zoznamu odstránime manuálne.

 

COOKIES A ICH VYUŽÍVANIE

Cookie je malý textový súbor, ktorý sa prenáša z webovej stránky a uloží sa vo vašom počítači alebo vo vašom mobilnom zariadení. Spoločnosť LimeArt s. r. o. používa (tzv. cookies) s cieľom zlepšiť naše služby a zjednodušiť Vašu návštevu na stránke limeart.sk.

Nepoužívame ich na uloženie Vašich osobných informácií a ani ich neposkytujeme tretím stranám.

Z týchto súborov získavame všeobecné informácie, ako je napríklad celkový počet návštevníkov, aké stránky v rámci nášho webu navštívili, aké produkty si pozreli a taktiež, či už našu stránku navštívili aj predtým. Všetky tieto informácie sú anonymné a nevieme ich prepojiť s konkrétnou osobou.

Súbory cookies môžete v prípade potreby vymazať. Pokyny, ako to urobiť nájdete v sekcii „Pomocník“ Vášho webového prehliadača.